OM ESON
Eson Communications

Susanna Stensdotter


Efter många år som chef och förändringsledare, valde jag att ta steget att driva min egen affär och fokusera på just de här två områdena.


Jag har haft förmånen att leva min passion både i yrkeslivet och privat, i Sverige såväl som utomlands. Nu vill jag dela mina erfarenheter och kunskaper med så många som möjligt, och gör det genom mitt företag Eson Communications AB.


Flera av era utmaningar inom ledarskap och förändring har jag upplevt själv, vilket bidrar till att jag snabbt kan sätta mig in i er situation och tillsammans hittar vi en väg framåt.


Ledorden i min verksamhet är nyfikenhet, mod, glädje och resultat.


Nyfiken på vad andra säger om mig? Det finns en alldeles egen sektion för det, in och läs!


Och skapa gärna kontakt med mig på LinkedIn, nätverkande ger mervärde!


Mitt företagsnamn ger upphov till en hel del frågor, och så här enkelt är det; Eson var min fars signum och kommunikation är mitt signum.

CERTIFIERINGAR


Handledare Total SDI.

Ett fantastiskt verktyg som hjälper en grupp att kommunicera mer effektivt med varandra och på så sätt hantera konflikter betydligt snabbare än tidigare. Metoden bygger på en kartläggning av styrkor och värderingar, och kan även användas i individuell coaching. Läs mer om Total SDI.

OBM.

Den nödvändiga beteendeförändringen glöms ibland bort i förändringsarbete, och ändå är det vad som ofta krävs för att förändringen ska bli långsiktigt hållbar. OBM, Organizational Behavior Management, är en modell där man tillämpar beteendeanalys i samband med organisationsutveckling. Den utgår från samma teorier och metoder som i kognitiv beteendeterapi (KBT).

Ledarskapscoach, ICF, PCC-nivå.

International Coach Federation är det största internationella coachorganet i världen. De kvalitetssäkrar coacher genom sina certifieringar. ICF har tydliga etiska riktlinjer som alla certifierade coacher måste följa, vilket bland annat innebär att en coach har tystnadsplikt. Mina utbildningar har gett mig, förutom gedigna teoretiska kunskaper ett stort antal modeller och verktyg, som hjälper mina klienter att snabbare komma till insikt med olika frågeställningar. Läs mer om ICF.

SAMARBETSPARTNERS


Ensam är inte alltid starkast, därför är jag både stolt och glad över att ha samarbetsavtal med följande företag;

ESON COMMUNICATIONS


Executive coaching för individer och grupper, strategisk förändringsledning, interim management, föredragshållare och moderator, livs- och karriärcoaching.

KONTAKT

susanna@esoncom.se

+46 (0)76 197 57 55

BESÖKSvartmangatan 18,

111 29 Stockholm

susanna@esoncom.se

+46 (0)76 197 57 55

© Copyright. All Rights Reserved.