TJÄNSTER
Eson Communications Företag
Företag


Ledarskap och förändring går hand i hand, precis som mina erbjudanden;


  • Executive coaching. Du sätter dina egna mål, och under våra samtal får du stöd på resan att nå dem. Jag är certifierad ICF-coach och arbetar under full tystnadsplikt. Kanske har du tappat fokus, motivation eller känner dig osäker i en ny ledarroll. Med coaching uppnås resultat!
  • Ledningsgrupper. Jag processleder/coachar grupper inom olika områden, som att sätta mål och handlingsplaner, bygga tillit eller stärka kommunikationen.
  • Förändringsledning. Ni behöver ta er verksamhet från nuläge till önskat läge. Då går jag in som förändringsledare, på heltid, deltid eller som mentor till en intern förändringsledare.

  • Utbildningar. Jag erbjuder utbildningar inom ledarskap och förändring för dig och din organisation. Missa inte att läsa mer om min öppna utbildning "The Change Challenge".
  • Interim management. När ni behöver en temporär chef i någon av era verksamheter går jag gärna in och fyller platsen. 
Föredrag & Moderator


Inspiration är ett stimuli som sätter igång mental verksamhet, det är ett flöde av energi!


  • Som föreläsare inspirerar jag min publik kring ämnen som förändring och ledarskap genom att koppla egna erfarenheter till kända såväl som mindre kända teorier.
  • Som moderator inspirerar jag publiken att spetsa öronen för nästa talare genom att vara väl påläst och jag säkerställer att man ser den röda tråden genom hela agendan. Läs mer på Talargruppen.
Eson Communications Föredrag Moderator
Eson Communications Coaching
Privat


Jag arbetar också med privatpersoner och ideella organisationer. Det kan handla om;


  • Gruppcoaching; även ideella organisationer behöver strategier, mål och handlingsplaner. De arbetar vi fram tillsammans.

  • Karriärcoaching; Många, oavsett ålder, undrar ibland vad de vill bli när de blir stora. Jag har gjort en sådan resa själv och nu bistår jag dig att komma fram till vart du är på väg.

  • Livscoaching; Livet kan ta många svängar, och ibland känns det som om man tappar fotfästet en aning. Vi sätter mål för det du vill uppnå, och gör en spännande resa tillsammans!

ESON COMMUNICATIONS


Executive coaching för individer och grupper, strategisk förändringsledning, interim management, föredragshållare och moderator, livs- och karriärcoaching.

KONTAKT

susanna@esoncom.se

+46 (0)76 197 57 55

BESÖKSvartmangatan 18,

111 29 Stockholm

susanna@esoncom.se

+46 (0)76 197 57 55

© Copyright. All Rights Reserved.